Alles van Bergeijk
Bekijk de agenda
< oktober 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
40
1
2
3
4
5
6
7
41
8
9
10
11
12
13
14
42
15
16
17
18
19
20
21
43
22
23
24
25
26
27
28
44
29
30
31
 
 
 
 

Wie wint in 2018 de Zilveren Rank?

Wie wint in 2018 de Zilveren Rank?
De Kempen West Geplaatst 28 maart 2018

Tot 1 juli kunnen kandidaten worden voorgedragen

Komend najaar, op vrijdag 5 oktober om precies te zijn, wordt in Bladel voor de zevende keer de Zilveren Rank uitgereikt, een stimuleringsprijs van vijfduizend euro. 

 

Die is bestemd voor personen of instellingen die zich op bijzondere wijze inzetten voor ontplooiings-mogelijkheden van jongeren in de Kempen.

Ben jij zelf zo iemand? Of ken jij mensen of instellingen die op een stimulerende manier met jongeren bezig zijn? Laat dan de kans niet liggen. Meld jezelf of die ander aan als kandidaat. Dat kan tot 1 juli 2018. Wie weet volgt er een prachtige beloning.

De Zilveren Rank is een prijs van de Stichting Kiemkracht. Hij bestaat uit een zilveren beeldje (van een wijnrank) en een geldbedrag van € 5.000,- Met de prijs wil Stichting Kiemkracht personen en/of verenigingen belonen die zich met hun activiteiten inzetten voor kinderen en jongeren in Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Daarbij maakt het niet uit op welk terrein betrokkenen actief zijn. Cultuur en maatschappij, onderwijs en arbeidsmarkt, natuur en milieu of wetenschap en techniek - alles komt in beginsel in aanmerking. Naast de hoofdprijs zijn er bijna elk jaar één of meer aanmoedigingsprijzen van duizend euro.

Met deze ‘prijzenregen' zijn in voorgaande jaren tal van Kempische organisaties dolgelukkig gemaakt. We noemen er enkele: Podium 10 uit Bladel, Nacht voor Oranje uit Lage Mierde, De Blazersklas uit Eersel, stichting Bij Ons uit Reusel, Jonge Mantelzorgers uit Eersel, MTB-afdeling het Snelle Wiel uit Bladel, Pelgrimeren voor de jeugd uit Vessem, onderwijsproject Kijk, mijn leven uit Bladel, neveninstroomgroep Het Palet uit Hapert, De Kempen Specials uit Eersel, het Bakkerijmuseum uit Luyksgestel, Stichting Speelbos uit Bladel, heemkunde Pladella Villa uit Bladel, Sportstage de Kempen en het project Kies Kempische Bedrijven.

Wil je ook worden opgenomen in dit rijtje van geluksvogels? Meld je aan als je vindt dat je zinvolle jeugdactiviteiten ontplooit, of draag een persoon of instelling voor die volgens jou deze prijs verdient. Ga naar de website www.stichtingkiemkracht.nl en vul het aanmeldformulier in. Dat kan tot 1 juli 2018. Op 5 oktober 2018 wordt de prijs uitgereikt, in de Bladelse bibliotheek. .

Stichting ter bevordering van ontplooiingsmogelijkheden
van jongeren in de Kempen

Postbus 91 5520 AB Eersel
T. 06-10223765 (secretariaat)
E. info@stichtingkiemkracht.nl
W. www.stichtingkiemkracht.nl

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Profile Bito De Fietsspecialist Bladel
Knegtmans Advocaten & Mediators Bergeijk
Bij De Neut Westerhoven Bergeijk
De Houtwinkel Bladel
Reijnders & Partners Bladel