Alles van Bergeijk
Bekijk de agenda
< januari 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
 
1
2
3
4
5
6
2
7
8
9
10
11
12
13
3
14
15
16
17
18
19
20
4
21
22
23
24
25
26
27
5
28
29
30
31
 
 
 

Openingswedstrijd ATB Cross in Hapert.

Openingswedstrijd ATB Cross in Hapert.
Hapert Geplaatst 30 maart 2018

TWC Het Snelle Wiel is op 8 april voor de vijfde keer organisator van de openingswedstrijd van de populaire Belgisch-Nederlandse mountainbikewedstrijdserie ATB Cross.

Al jaren kan de wedstrijd in Hapert rekenen op een groot deelnemersaantal. Uiteraard staan de renners na een lange winter te trappelen om met elkaar de strijd aan te gaan, maar ook het afwisselende en uitdagende parcours en professionele uitstraling van de organisatie lokt veel deelnemers naar Hapert.

De wedstrijd zal in zes verschillende niveau race klassen rond wielerparcours de Lemelvelden worden gehouden. Hiervoor word gebruikt gemaakt van het wielerparcours van Het Snelle Wiel en de bossen aan de overkant van het sportpark. Een combinatie van zeer technische passages en mooie singletracks in de bossen zorgt voor een uitdagend parcours.

Iedereen vanaf 16 jaar met een mountainbike en een helm, kan aan de ATB Cross wedstrijd serie deelnemen, mits men een stuurbord aanvraagt via de ATB Cross website (www.atbcross.com). Hiervan zijn er elk jaar 800 beschikbaar en deze zijn inmiddels bijna uitverkocht. Entree voor de wedstrijden is gratis.

Er zullen tijdelijke enkele verkeersmaatregelen getroffen worden. De Burgemeester van Woenseldreef zal op zondag tussen 8.00 uur en 14.00 uur afgesloten zijn voor auto verkeer. Sportpark de Lemelvelden is wel gewoon bereikbaar vanuit Hapert. Er wordt een omleidingsroute ingesteld via Lemel - Loonseweg - Landrop - Hooge Poort.

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Reijnders & Partners Bladel
Teurlings-De  Mulder Diervoeders en Tuinartikelen Casteren
De Houtwinkel Bladel
Frans Soetens Woninginrichting Vessem
Allesvan Bergeijk, Luyksgestel, Riethoven Weebosch en Westerhoven voor verenigingen
Bij De Neut Westerhoven Bergeijk