Alles van Bergeijk
Bekijk de agenda
< februari 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
 
 
1
2
3
6
4
5
6
7
8
9
10
7
11
12
13
14
15
16
17
8
18
19
20
21
22
23
24
9
25
26
27
28
 
 
 

VICK Haringparty in Hapert

VICK Haringparty in Hapert
Casteren Geplaatst 8 juni 2018

De maand juni is traditiegetrouw de maand van de Jasno VICK Haringparty. Op 22 juni as krijgen ondernemers uit deze regio weer de gelegenheid om in de tuin van restaurant Divino in Hapert een visje te prikken.

De Jasno VICK Haringparty is hét B2B netwerkfestijn dat de ondernemer in deze regio niet mag missen! Samen met partner en relaties kennis maken met de Kempische gastvrijheid en in ontspannen sfeer andere ondernemers en politici te ontmoeten onder het motto:

"Het is niet van belang wat je kent, maar wie je kent!"

Bovendien worden jaarlijks door de betrokken ondernemersverenigingen drie jonge Kempische ondernemers met innovatieve ideeën in de ontwikkeling van hun producten, concepten en diensten gestimuleerd door de nominatie voor de jaarlijkse uitreiking van de Zilveren Haring. De voorwaarden voor deze nominatie zijn eigenlijk heel breed gesteld: jong, dynamisch, opvallend en goed voor een duwtje in de rug!

De genomineerden voor 2018 zijn:

Lieke van Loon, Werken in de Kempen
In 2014 startte Lieke van Loon (33) aan de keukentafel haar uitzendbureau Baangarant. Luisterend naar Kempische werkgevers die liever zelf personeel wilden werven, ontwikkelde ze met haar zus en marketeer Marion, werkenindekempen.nl. 4 Jaar later is Werken in de Kempen hét platform in de Kempen waar werkgevers en werkzoekenden bij elkaar komen en is als marktleider niet meer weg te denken uit de regionale arbeidsmarkt.

Niels Claassen, Vezet Group
Niles is sinds januari 2017 als manager operations bij Vezet Group actief. Vanaf 1 september aanstaande wordt Niels directeur van Vezet Group. Vezet Group is al ruim 20 jaar een begrip in ontwikkeling en onderhoud in de verpakkingswereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vinden van slimme innovatieve oplossingen voor technische vraagstukken binnen de non-food en food sector. Niels kijkt graag mee over de schouder en zorgt voor ‘slimme' technische modificaties.

Ruud van Herk, Van Herk - Mechatronica
Ruud is 46 jaar jong, woont samen met zijn vrouw en 3 zonen in Hooge Mierde en is in 2010 Van Herk Mechatronica in Lage Mierde opgestart.
Zijn organisatie bedenkt, ontwerpt en bouwt klant specifieke apparaten en machines. Vanuit de disciplines mechanica, elektrotechniek en (embedded) software realiseren zij oplossingen op het gebied van productieautomatisering en special tooling. Zij werken voor zowel (lokale) mkb-bedrijven alsook voor multinationals als VDL, DAF trucks en ASML

Wij roepen iedereen op om op de website van het VICK op www.hetvick.nl een keuze kenbaar te maken. Iedereen, dus ook de genomineerden, worden aangemoedigd om zelf, of via hun achterban, stemmen te werven. Als je jouw keuze deelt met je vrienden, en je hen via facebook of twitter oproept er óók op te stemmen, neemt de kans toe dat jouw favoriet straks de Zilveren Haring wint én wordt het jonge aanstormend talent overduidelijk onder de aandacht gebracht. En dáár gaat het uiteindelijk om!

Aanmelden voor de Jasno VICK Haringparty voor u en uw relaties kunt u bij het secretariaat van het VICK op www.hetvick.nl.

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

De Houtwinkel Bladel
Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel
Teurlings-De  Mulder Diervoeders en Tuinartikelen Casteren
Kappers: Interline Haarmode Bladel
Flow Sleeping Bladel
Stichting Het Kompas