Alles van Bergeijk
Bekijk de agenda
< mei 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18
 
 
1
2
3
4
5
19
6
7
8
9
10
11
12
20
13
14
15
16
17
18
19
21
20
21
22
23
24
25
26
22
27
28
29
30
31
 
 

Genomineerden Ondernemer(s) van het jaar

Genomineerden Ondernemer(s) van het jaar
Bergeijk Geplaatst 25 februari 2019

Jaarlijks wordt in Bergeijk de Ondernemer(s) van het jaar prijs uitgereikt. Iedereen, of het nu medewerkers zijn, zakenpartners, of inwoners, kunnen ondernemers voordragen voor deze prijs die vooral voor waardering staat.

Arjan Rijkers en Kees Smolders: Herberg In het Wilde Zwijn en B&B De Vrolijcke Bosmuis
Arjan en Kees zijn de eigenaren van zowel Herberg In het Wilde Zwijn als Bed & Breakfast De Vrolijcke Bosmuis. In Herberg In het Wilde Zwijn is het ouderwets genieten. De inrichting stamt uit grootmoeders tijd, het personeel is gastvrij en het eten is heerlijk. Met het schaaltje pinda's op tafel (schillen mogen op de grond) en een zakje koekjes voor de hond voelt elke bezoeker zich hier snel op zijn gemak. In Bed & Breakfast De Vrolijcke Bosmuis komen sprookjes tot leven. In de vijf luxe gethematiseerde gastenverblijven is het bijna jammer om te gaan slapen. Elke kamer is stijlvol ingericht en voorzien van comfortabele en luxe details. Het is dé plek om een weekendje helemaal tot rust te komen.

Wendy de Jong: Esthetique "Passie voor Beauty"
Het begon allemaal 15 jaar geleden op zolder, vervolgens verhuisde ze naar de garage en uiteindelijk opende Wendy bijna vier jaar geleden haar eigen schoonheidsinstituut Esthetique. Vorig jaar kwam daar een Beauty & Gift shop bij. De slogan "Passie voor Beauty" is geen loze kreet; Wendy en haar inmiddels zes personeelsleden stralen het zelf uit. Daarbij geen poespas of te hippe trends, maar aandacht voor de klant met producten en behandelmethodes waar een eigen researchtraject aan vooraf is gegaan. In de winkel wordt continu gezocht naar unieke items en beleving. Daarbij bouwt ze aan een langdurige relatie met haar klanten. Ze werkt hard aan campagnes via social media en verrassende acties in de salon en de winkel.

Jeroen Blankers: Borrenbergs Groep
De Borrenbergs groep, met als onderdeel o.a. de Project - en woninginrichting, bestaat ruim 80 jaar. Een echt familiebedrijf waar sinds 3 jaar schoonzoon Jeroen Blankers samen met zijn vrouw Bregje Borrenbergs aan het roer van het bedrijf staan. Met een 50-tal vaste medewerkers en een eigen opleiding tot stoffeerder weten ze wat ze aan elkaar hebben en wat ze van elkaar mogen verwachten. Bij Borrenbergs kunt u terecht voor allerlei soorten duurzame vloeren, gordijnen, binnenzonwering en een advies op maat. Borrenbergs is actief in veel verschillende branches als particulieren, scholen, ziekenhuizen en hotels. De nadruk ligt op het persoonlijke contact, nazorg en onderhoud. Zo worden gangen bij OK-vloeren bijvoorbeeld 's nachts gelegd, om zoveel mogelijk overlast te voorkomen. Wat de klant belangrijk vindt, vinden zij nóg belangrijker.

Tijdens de OndernemersContactavond, op 19 maart in de Kattendans in Bergeijk, hoort en ziet u meer over deze ondernemers en hun bedrijven. Op die avond wordt ook bekend gemaakt wie de trofee mee naar huis mag nemen. Aanmelden voor deze avond kan via www.bergeijk.nl/ocb2019.

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel
Kappers: Interline Haarmode Bladel
Teurlings-De  Mulder Diervoeders en Tuinartikelen Casteren
Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel
Bij De Neut Westerhoven Bergeijk