Alles van Bergeijk
Bekijk de agenda
< juli 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
1
2
3
4
5
6
7
28
8
9
10
11
12
13
14
29
15
16
17
18
19
20
21
30
22
23
24
25
26
27
28
31
29
30
31
 
 
 
 

KempenTech 2019 barst weer los door het Kempisch ondernemerschap!

KempenTech 2019 barst weer los door het Kempisch ondernemerschap!
De Kempen West Geplaatst 26 maart 2019

Vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei presenteren Kempische bedrijven zich op de 6de editie van KempenTech, een hotspot van de Dutch Technology Week.

De bedrijven laten op het techniekevenement hun specialismen, innovaties en nieuwste machines zien. Hun topprestaties staan tijdens KempenTech in de spotlight voor een breed publiek.

Volop bedrijvigheid
De combinatie van programma's voor ondernemers, jongeren en scholieren, inwoners uit de Kempen en andere geïnteresseerden zorgen voor de kracht van de KempenTech (techniek)beurs. Er is een hoop te beleven! Vrijdag is o.a. de relatiedag: voor en door ondernemers. Die dag wordt een bedrijvenbeurs, een netwerklunch en een symposium met netwerkborrel georganiseerd voor ondernemers. Op vrijdag is er ook een uitgebreid techniekprogramma voor basisschoolleerlingen en scholieren op uitnodiging. Zij komen op een speelse manier in contact met techniek en lokale bedrijven.
Op de zaterdag wordt de High Tech Ontdekkingsroute georganiseerd voor jong en oud, voor professionals en liefhebbers, deze dag zit vol met verrassende ontdekkingen voor iedereen! Voor alle werkenden en werkzoekenden wordt dit jaar de banenbeurs georganiseerd door Werken in de Kempen.

Als (techniek)bedrijf uit de Kempen mag u deze 6de editie niet missen! Inmiddels hebben zich al 19 bedrijven aangemeld. Aanmelden kan via: www.kempentech.nl/aanmelden

KempenTech gehouden op het Kempisch Bedrijvenpark, Diamantweg 52 in Hapert wordt georganiseerd door het Kempische Ondernemers Platform, Werken in de Kempen, Van der Aalst Events, Techniekportaal De Kempen, het Huis van de Brabantse Kempen en het Kempisch Bedrijvenpark.

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Kappers: Interline Haarmode Bladel
Frans Soetens Woninginrichting Vessem
Restaurant Woest Westerhoven
Stichting Het Kompas
Japans Chinees Restaurant Nagoya Bladel
Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel