Alles van Bergeijk
Bekijk de agenda
< april 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
 
 
1
2
3
4
5
15
6
7
8
9
10
11
12
16
13
14
15
16
17
18
19
17
20
21
22
23
24
25
26
18
27
28
29
30
 
 
 

Allesvan Bergeijk, Luyksgestel, Riethoven Weebosch en Westerhoven voor verenigingenAdresgegevens Julianaplein 30
5531HP Bladel
Telefoon
M 06-52716266

De sites www.allesvanbladel.nl, www.allesvanbergeijk.nl, www.allesvaneersel.nl en www.allesvanreusel.nl zijn bestemd voor inwoners uit deze regio. Ons doel is inwoners van een dorp of gemeente te voorzien van interessante wetenswaardigheden van bedrijven, verenigingen/instellingen, nieuws en actualiteiten in de regio.

Voor instellingen en verenigingen hebben wij unieke mogelijkheden.

Wij bieden wij u de mogelijkheid om uw activiteitenagenda, evenementen, tentoonstellingen, nieuwsberichten, etc., gratis te laten plaatsen op deze sites.

Het enige wat het u kost is de tijd om het nieuws of de activiteit(en) aan ons door te mailen. Heeft u een mooie digitale foto, stuur deze dan mee s.v.p.

Voor de rest heeft u geen enkele verplichting aan ons.

Ook kunt u gratis een eenpagina website krijgen op Allesvan in deze regio. Een voorbeeld: Stichting Make a Memory

Maak dus gebruik van deze unieke mogelijkheid om uw vereniging/instelling op een moderne manier nog meer onder de aandacht te brengen van de inwoners van uw gemeente. Dit bevordert direct of indirect de instroom van nieuwe leden en vrijwillergers. Ook sponsoren kunnen op deze manier gratis extra aandacht krijgen.

Geef aan de persoon die binnen uw vereniging of instelling de promotie-activiteiten verzorgd door dat hij/zij bij iedere happening een mailtje stuurt naar onderstaand emailadres. Uw leden en de bezoekers van de sites beleven er alleen maar plezier van.

 

Wij stellen het natuurlijk zeer op prijs dat u uw leden informeert over 'allesvan' Bladel, 'allesvan'Bergeijk, 'allesvan' Eersel of 'allesvan' Reusel in bijvoorbeeld uw verenigingsblad, en dat uw leden zich aanmelden voor de gratis nieuwsbrief van 'allesvan' uw gemeente.


Zoals u ziet zijn er volop mogelijkheden om uw vereniging zonder enige kosten nog meer onder de aandacht te brengen. Laat deze extra kans niet aan u voorbij gaan.Stuur uw reactie naar een van onderstaande e-mail adressen. Wij zorgen voor een correcte verwerking.

bladel@allesvan.nl

bergeijk@allesvan.nl

eersel@allesvan.nl

reusel@allesvan.nl


« terug


Internetdiensten - Media - Reclame - Adviesbureaus